• UV DAYS 2017

    Het startsein voor de UV DAYS is gegeven. Registreer u hier online en bevestig uw plek in de koppositie.
  • Welkom

    bij IST METZ
  • Integration Technology Ltd.

    LED-UV-Systemen voor Inkjet

Global Player

Hert concern IST METZ met het hoofdkantoor in Nürtingen (Duitsland) is in 1977 opgericht door Dip. Ing. (FH) Gerhard Metz. Met wereldwijd meer dan 450 medewerkers en 13 ondernemingen garanderen wij een service die altijd dichtbij is. Wij beschikken over eigen verkoop- en servicevestigingen in alle delen van de wereld.

 

Meer te IST METZ KART VERGRoten

UV-Technologie

Als een van de grootste leveranciers ter wereld ontwikkelen, vervaardigen en distribueren wij droogsystemen voor grafische en industriële toepassingen die gebruik maken van ultraviolet licht (UV), infrarood licht (IR) en warme lucht (warm air; WA).

Het grootste UV productenaanbod in de wereld

Als toonaangevende internationale onderneming bieden wij grafische sector en industrie UV-installaties die gebaseerd zijn op milieuvriendelijke technologieën voor de UV-uitharding van inkten, lak, siliconen en kleefstoffen. Ons doel is om in nauwe samenwerking met onze klanten specifieke oplossingen uit te werken en die optimaal in hun productieproces te integreren.

 

Meer te UV-Lampen Systeeme     Meer te UV-LED Systeeme

Het passende toebehoren

Op originele machines, machinecomponenten en reserveonderdelen kunt u rekenen! Door het toepassen van originele technologie kan productie-uitval, wat veel geld kost, worden voorkomen. De klant kan er zeker van zijn dat onderdelen op tijd worden geleverd, en met hun lange levensduur voldoen onze machines aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

MEer te toebehoren

Carrière

Als wereldwijd toonaangevende producent van milieuvriendelijke en technisch hoogwaardige UV-installaties met meer dan 450 medewerkers zijn wij sinds 1977 succesvol op de markt aanwezig. Ook voor de toekomst hebben wij gekwalificeerde jonge aanwinsten en ervaren vakmensen nodig die zich willen binden aan een sterk expanderende en internationaal georiënteerde onderneming!

 

Meer informatie