• Versnel uw processen

    en ontdek de verscheidenheid aan product veredelingsmogelijkheden met UV- en LED-technologie

Global Player

De ondernemingsgroep opgericht in 1977, met het hoofdkantoor in Zuid-Duitsland te Nürtingen, bestaat momenteel uit 13 bedrijven. Met onze wereldwijde verkoop- en servicenetwerk, garanderen wij een snelle en betrouwbare on-site support rondom de UV-uitharding en coating.

 

Meer over IST METZ 

Kaart vergroten

UV-Technologie

Als een van de grootste leveranciers ter wereld ontwikkelen, vervaardigen en distribueren wij droogsysteemen voor grafische en industriële toepassingen die gebruik maken van ultraviolet licht (UV), infrarood licht (IR) en warme lucht (warm air; WA).

UV-uithardende - Technische basics

Met behulp van UV-licht worden inkten, lakken en lijmen d.m.v. in een chemisch proces, polymerisatie, verbonden. Zowel conventionele UV-lampen en LED-systemen kunnen worden gebruikt in het UV-uithardende proces. Hoewel de lampsystemen al vele jaren voor een verscheidenheid aan toepassingen zijn gebruikt, is de LED-UV-technologie sterk in opkomst en heeft een aantal voordelen.

 

Meer over UV-Technologie   Meer over LED-UV-Technologie

‘S WERELDS GROOTSTE UV PRODUCT portfolie

Al bijna 40 jaar, produceert het bedrijf systemen voor het uitharden van inkten en coatings met behulp van UV-licht. De UV-systemen drogen inkten, vernissen, siliconen,  kleefstoffen, harsen en andere materialen in een fractie van een seconde. De IST METZ groep biedt haar klanten 's werelds grootste product portfolio aan van hoogwaardige  UV-lamp en UV LED-systemen.

 

Meer over UV-Lampen Systemen Meer over UV-LED Systemen

Passende toebehoren

IST METZ biedt een gekwalificeerde service om uw UV-systeem te optimaliseren of te moderniseren om zo het resultaat te verhogen, met behoud van optimale UV-uithardingsresultaten. De onderdelen worden snel en makkelijk geleverd. Door het gebruik van originele onderdelen kunnen productie verliezen worden voorkomen. Originele onderdelen van IST METZ garanderen op lange termijn precisie en snelle service- sleutel tot het succes van uw bedrijf.

 

Meer informatie

Carrière

Als wereldwijd toonaangevende producent van milieuvriendelijke en technisch hoogwaardige UV-installaties met meer dan 450 medewerkers zijn wij sinds 1977 succesvol op de markt aanwezig. Ook voor de toekomst hebben wij gekwalificeerde jonge aanwinsten en ervaren vakmensen nodig die zich willen binden aan een sterk expanderende en internationaal georiënteerde onderneming!

 

Meer informatie