• UV-Analyzer

  Op elk moment & onafhankelijk: controle van de kwaliteit van de UV-units met behulp van de analyzer stick.

   

  Meer Info

   

   

   

 • Versnel uw processen

  en ontdek de verscheidenheid aan product veredelingsmogelijkheden met UV- en LED-technologie

   

  Meer informatie

   

 • Freecure

  Revolutionary light curing

   

  More information

   

Global Player

De ondernemingsgroep opgericht in 1977, met het hoofdkantoor in Zuid-Duitsland te Nürtingen, bestaat momenteel uit 12 bedrijven. Met onze wereldwijde verkoop- en servicenetwerk, garanderen wij een snelle en betrouwbare on-site support rondom de UV-uitharding en coating.

 

Meer over IST METZ   Kaart vergroten

 

UV-Technologie

Als een van de grootste leveranciers ter wereld ontwikkelen, vervaardigen en distribueren wij droogsysteemen voor grafische en industriële toepassingen die gebruik maken van ultraviolet licht (UV), infrarood licht (IR) en warme lucht (warm air; WA).

 

‘S WERELDS GROOTSTE UV PRODUCT portfolie

Al meer dan 40 jaar, produceert het bedrijf systemen voor het uitharden van inkten en coatings met behulp van UV-licht. De UV-systemen drogen inkten, vernissen, siliconen,  kleefstoffen, harsen en andere materialen in een fractie van een seconde. De IST METZ groep biedt haar klanten 's werelds grootste product portfolio aan van hoogwaardige  UV-lamp en UV LED-systemen.

 

Meer over UV-Lampen Systemen Meer over LED-UV Systemen

 

UV-uithardende - Technische basics

Met behulp van UV-licht worden inkten, lakken en lijmen d.m.v. in een chemisch proces, polymerisatie, verbonden. Zowel conventionele UV-lampen en LED-systemen kunnen worden gebruikt in het UV-uithardende proces. Hoewel de lampsystemen al vele jaren voor een verscheidenheid aan toepassingen zijn gebruikt, is de LED-UV-technologie sterk in opkomst en heeft een aantal voordelen.

 

Meer over UV-Technologie   Meer over LED-UV-Technologie

 

Passende toebehoren

IST METZ biedt een gekwalificeerde service om uw UV-systeem te optimaliseren of te moderniseren om zo het resultaat te verhogen, met behoud van optimale UV-uithardingsresultaten. De onderdelen worden snel en makkelijk geleverd. Door het gebruik van originele onderdelen kunnen productie verliezen worden voorkomen. Originele onderdelen van IST METZ garanderen op lange termijn precisie en snelle service- sleutel tot het succes van uw bedrijf.

 

Meer informatie

 


Carrière

Als wereldwijd toonaangevende producent van milieuvriendelijke en technisch hoogwaardige UV-installaties met meer dan 550 medewerkers zijn wij sinds 1977 succesvol op de markt aanwezig. Ook voor de toekomst hebben wij gekwalificeerde jonge aanwinsten en ervaren vakmensen nodig die zich willen binden aan een sterk expanderende en internationaal georiënteerde onderneming!

 

Meer informatie