Global Player

De ondernemingsgroep werd opgericht in 1977 en bestaat uit 13 bedrijven. Met ons wereldwijde netwerk van verkoop en diensten, garanderen wij een snelle en betrouwbare on-site support.

 

Meer over IST METZ KaART VERGRoten

UV-Technologie

Als een van de grootste leveranciers ter wereld ontwikkelen, vervaardigen en distribueren wij droogsysteemen voor grafische en industriële toepassingen die gebruik maken van ultraviolet licht (UV), infrarood licht (IR) en warme lucht (warm air; WA).

UV-Aggregate der IST METZ für industrielle Anwendungen

‘S Wereldwijd GROOTSTE UV PRODUCT portfolie

Al bijna 40 jaar, produceert het bedrijf systemen voor het uitharden van inkten en coatings met behulp van UV-licht. De UV-systemen drogen inkten, vernissen, siliconen,  kleefstoffen, harsen en andere materialen in een fractie van een seconde. De IST METZ groep biedt haar klanten 's werelds grootste product portfolio aan van hoogwaardige  UV-lamp en UV LED-systemen.

 

Meer info UV-Lampen Systemen Meer info UV-LED Systemen

Bijbehorende assecoires

Wij leveren onderdelen snel en gemakkelijk. Door het gebruik van de originele technologie kan productie verlies, die veel geld kost, voorkomen worden. Originele onderdelen van IST METZ garanderen op de lange termijn precisie en snelle service – de sleutel tot het succes van uw bedrijf.

 

Meer informatie

Carrière

Als wereldwijd toonaangevende producent van milieuvriendelijke en technisch hoogwaardige UV-installaties met meer dan 450 medewerkers zijn wij sinds 1977 succesvol op de markt aanwezig. Ook voor de toekomst hebben wij gekwalificeerde jonge aanwinsten en ervaren vakmensen nodig die zich willen binden aan een sterk expanderende en internationaal georiënteerde onderneming!

 

Meer informatie