27.
april
2017

IST METZ presenteert nieuwe LEDcure tijdens de UV DAYS

IST METZ präsentiert sein neu entwickeltes LEDcure auf den UV DAYS

De LEDcure is het volledig nieuw ontwikkelde watergekoelde high-power LED systeem van IST METZ. Het flexibele systeem garandeert optimale aanpassing aan de verschillende eisen van de vellen offsetpersen. Tijdens de UV DAYS zijn er per dag diverse druk demonstraties waar de LEDcure live wordt gedemonstreerd. Deelname aan de UV DAYS is gratis. Aanmelden kan via: at www.ist-uv.com/uvdays

 

Compact. Modular. Krachtig.

Een slim modulair basisconcept gecombineerd met zijn extreem robuuste en compacte ontwerp, biedt de gebruiker maximale flexibiliteit en veelzijdigheid. Het systeem is vrij op schaalbaar in lengte en kan aangepast worden aan alle machineformaten en installatie situaties. Dit maakt het mogelijk om een LEDcure-eenheid op verschillende posities op een machine te gebruiken. In combinatie met tientallen jaren ervaring in op maat gemaakte machine integraties, zorgt er voor dat elke gebruiker eenvoudig toegang heeft tot de belangrijkste delen van de drukpers.

 

De nieuwe LEDcure voltooit het volledige herontwerpen LED-oplossingsbereik, dat IST samen met zijn dochteronderneming Integration Technology Ltd. (ITL) aanbiedt. Synergiën tussen de twee bedrijven wordt steeds krachtiger, zoals XT8 Booster. Dankzij de nieuwe booster technologie heeft de LEDcure tot 30% meer vermogen dan conventionele LED-systemen. Andere hoogtepunten van de nieuwe LEDcure zijn de eenvoudige uitwisseling van de optica of de mogelijkheid om de LED chips te vervangen.

 

Voor het in de vellen offset gebruikelijke afstand bereik van 80 mm tot 100 mm tot het substraat, biedt de nieuwe LEDcure een zeer hoog vermogen. Dit komt niet alleen door de maximale bestralingsintensiteit, de zogenaamde piek, ook het brede bestralingsveld van de LEDcure biedt een extra droogtijd, ook wel dosis genoemd. Het is vaak net zo belangrijk voor een efficiënte uitharding van LED-inkten en coatings. Dus, klanten en leveranciers van verbruiksgoederen hebben meer flexibiliteit in het ontwerp en de keuze van de kleuren en lakken.

naar overzicht