18.
januari
2017

UV DAGEN 2017

's werelds grootste vakbeurs in eigen huis voor UV en UV LED-technologie gaat naar de volgende ronde: van 15 - 18 mei 2017 is Nürtingen opnieuw het middelpunt van  de UV-printing industrie, daarvoor nodigt IST METZ GmbH u voor de achtste keer uit  voor de internationale kennis en ervaringsuitwisseling.

 

Tijdens deze UV DAGEN, op het hoofdkantoor te Nürtingen (Duitsland), presenteert de UV-specialist samen met gerenommeerde partners uit de industrie toonaangevende oplossingen voor UV, LED en IR, met de nadruk dit keer op het drukken van levensmiddelverpakkingen. Met als resultaat een speciaal ontwikkelde verpakking,  welke gekenmerkt wordt door zijn multifunctionaliteit en recycleerbaarheid, het middelpunt wordt van het evenement in 2017.

Dagelijks live-demo's, lezingen en rondleidingen voltooien het programma en geven de bezoekers een uitgebreid inzicht in de verschillende mogelijkheden van de UV-technologie.

 

Vakbeurs in eigen huis ontmoet UV Forum2017
Als onderdeel van de  UV DAYS, organiseert  IST METZ gelijktijdig het UV Forum 2017.
Tijdens dit parallelle evenement, krijgen deelnemers een overzicht van de recente ontwikkelingen in research en de industrie – gericht op het onderwerp: lichtgewicht constructies.

Registreer nu online en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen over dit evenement.

 

www.ist-uv.nl/uvdays

naar overzicht