15.
augustus
2017

UV and LED oplossingen voor de productie van labels

Tijdens de Labelexpo in Brussel presenteert IST METZ het MBS-assortiment met zijn standaard Hot Swap-functionaliteit op stand 5D21. Daarnaast presenteert de fabrikant van UV-systemen voor het eerst het BUY ONE, TRY ONE-concept, zodat klanten het nieuwe hoogwaardige LED-systeem gratis kunnen testen. Compact. Modular. Krachtig.

LED-technologie wordt steeds populairder. Er is echter een blijvende vraag naar UV-lampen. Het Hot Swap-concept van IST METZ stelt gebruikers in staat om op elk moment tijdens het productieproces over te schakelen tussen de beproefde UV-lamptechnologie en de nieuwe de LED-technologie. Tijdens de omschakeling blijft de buitenbehuizing in de machine.

De LAMPcure-eenheid wordt uitgewisseld voor een LEDcure-systeem dat in de vorm van een cassette is ontworpen. Contact met de toevoerverbindingen wordt automatisch gecreëerd door het invoegproces. De hele uitwisseling wordt voltooid zonder gereedschap en binnen een zeer korte tijdsperiode.

BUY ONE, TRY ONE - probeer gratis het LEDcure systeem

 

De vraag of het voor uw bedrijf waard is om het productieproces naar de nieuwe LED-technologie te upgraden. Dit kan tijdens de kosteloze testfase door de gebruikers zelf uit getest worden.

Binnen het kader van het BUY ONE, TRY ONE concept, biedt IST METZ klanten de mogelijkheid om de MBS LEDcure LED-oplossing voor een maand gratis uit te proberen wanneer zij een MBS LAMPcure aanschaffen.

 

100% LED oplossing voor het drukken van labels

 

Tijdens de Labelexpo toont Codimag hun pers op stand 11C10, volledig uitgerust met LED-technologie. De machine, een VIVA 340 Evolution, is ontworpen voor het drukken van smalle web labels en is uitgerust met volledige LED-functies van IST METZ. Dit is de nieuwste generatie MBS LEDcure-serie van IST METZ met luchtgekoelde high-performance LED's. De Viva Aniflo heeft de typische uitvoer van een conventioneel drukwerk, maar tegelijkertijd de flexibiliteit van digitaal drukwerk. Dit kenmerk wordt verder versterkt door het gebruik van MBS LEDcure.

naar overzicht