Over IST METZ

Hert concern IST METZ met het hoofdkantoor in Nürtingen (Duitsland) is in 1977 opgericht door Dip. Ing. (FH) Gerhard Metz. Met wereldwijd meer dan 550 medewerkers en 12 ondernemingen garanderen wij een service die altijd dichtbij is.

 

Ondernemingportret   Onderneminggeschiedenis

 

Kwaliteitsbeheer

De onderneming IST METZ vervaardigt en ontwikkelt toepassingsspecifieke, voor de klant voordelige en vooruitstrevende technische oplossingen. Meer dan 40 jaar ervaring, doorlopende technologische ontwikkeling en nauwe samenwerking met onze klanten en zakelijke partners vormen de grondvesten van ons wereldwijde succes.

 

Meer OVER KWALITEITSBEHEER

 

Partner

Het IST METZ bedrijf groep bestaat uit 12 bedrijven wereldwijd. Samen met onze partners uit onderzoek, industrie en verenigingen, bieden wij een competente netwerk op het gebied van UV-technologie.

 

Meer OVER PartnerS

 

IST METZ stichting

De ondernemer Joachim Jung, die van 1994 tot zijn dood in 2007, met een hoog sociaal karakter het vermogen van de onderneming METZ tekende, heeft altijd gevoeld, waar mensen ook zijn, dat zij zijn hulp nodig hadden. Voor hem was het niet van belang hoe sterk de belemmering, de handicap of geïsoleerdheid van de betrokken persoon was. Ter nagedachtenis aan hem werd op 10 januari 2008, de IST METZ STICHTING - TJID VOOR MENSEN in het leven geroepen.

 

Meer te IST METZ stichting