1977
oprichtingsjaar
13
ondernemingen
13674
verkochte installaties
605+
medewerker mondiaal
92
export 2018 in %

Over onszelf

IST METZ - MONDIAAL VOORLOOPNUL AANBIEDER VAN UV-SYSTEMEN

Hert concern IST Metz met het hoofdkantoor in Nürtingen (Duitsland) is in 1977 opgericht door Dip. Ing. (FH) Gerhard Metz. Met wereldwijd meer dan 605 medewerkers en 13 ondernemingen garanderen wij een service die altijd dichtbij is.

De onderneminggroep IST METZ

VERKOOP EN SERVICE MONDIAAL

Wij beschikken over eigen verkoop- en servicevestigingen in Frankrijk, Engeland, de VS, Italië, Nederland, Spanje, Zweden, China, Thailand en Japan, aangevuld met een wereldwijd netwerk van vertegenwoordigingen en partners.

 

eta plus electronic gmbh ontwikkelt en produceert UV-Lampen en elektronische accessoires voor alle UV-installaties van IST. S1 Optics is werkzaam op het gebied van de optische coating:

 

Wij hebben over 21.800 qm eigen Productie- en Bureauareaal, daarin inbegrepen de UV Transfer Center met een zevenvervenoffsetdrukmachine voor opleiding en laboratoriumtests. Met de UV Transfer Center staat UV-beginners en ook ervaren UV-gebruikers een ideeënleverancier en overbrenger van knowhow terzijde, waarmee onze filosofie "more than UV" wordt onderstreept.

 

DE IST Metz groep baart en jaarlijkse groepomzet van totaal 73 Mio. Euro.

 

Directie het IST Metz GmbH: Christian-Marius Metz, Holger Kühn, Dr. Robert Sänger, Renate Metz

Uuw aanspreekpartner:

Gerard Brieko

IST Benelux B.V.
+31 5550 500 14