1977
oprichtingsjaar
12
ondernemingen
14256
verkochte installaties
550+
medewerker mondiaal
90
export 2021 in %

Over onszelf

IST METZ - MONDIAAL VOORLOOPNUL AANBIEDER VAN UV-SYSTEMEN

Hert concern IST METZ met het hoofdkantoor in Nürtingen (Duitsland) is in 1977 opgericht door Dip. Ing. (FH) Gerhard Metz. Met wereldwijd meer dan 550 medewerkers en 12 ondernemingen garanderen wij een service die altijd dichtbij is.

 

Meer naar onderneminggeschiedenis

 

De onderneminggroep IST METZ

VERKOOP EN SERVICE MONDIAAL

Wij beschikken over eigen verkoop- en servicevestigingen in Frankrijk, Engeland, de VS, Italië, Nederland, Spanje, Zweden, China en Thailand, aangevuld met een wereldwijd netwerk van vertegenwoordigingen en partners. eta plus electronic gmbh ontwikkelt en produceert UV-Lampen en elektronische accessoires voor alle UV-installaties van IST. S1 Optics is werkzaam op het gebied van de optische coating:

 

Wij hebben over 21.800 qm eigen Productie- en Bureauareaal, daarin inbegrepen de UV Transfer Center. Met de UV Technology Center staat UV-beginners en ook ervaren UV-gebruikers een ideeënleverancier en overbrenger van knowhow terzijde, waarmee onze filosofie "energy in light" wordt onderstreept. DE IST Metz groep baart en jaarlijkse groepomzet van totaal 83 Mio. Euro.

 

Directie het IST METZ GmbH & Co. KG: Tim Sterbak