UV DAYS: SAVE THE DATE

van 13 tot 16 Mei 2019

Registreer u nu als bezoeker

UV Days 2019

ONTDEK DE WERELD VAN LED- EN UV TECHNOLOGIE!

 

Ontdek uw mogelijkheden met de veelzijdige UV-, LED- en excimertechnologie en kijk uit naar de UV Days 2019. Van 13 tot 16 mei 2019 vindt 's werelds grootste in-house exhibition voor optische systemen voor de negende keer plaats.Onder het motto "Tradition meets modernity" verwelkomt organisator en wereldmarktleider IST Metz wederom meer dan 40 gerenommeerde exposanten en industriepartners bij haar hoofdkantoor in Nürtingen bij Stuttgart in het zuiden van Duitsland.

 

45
Exposanten in 2017
920
Bezoekers in 2017 uit
33
verschillende anden 2017
32
Live-drukdemonstraties in 2017
2000
m² tentoonstellingsoppervlak
21800
m² bedrijfsruimte

Highlights

"Tradition meets modernity" is het motto van de negende jaarlijkse UV-Days, die plaatsvindt van 13-16 mei 2019 in Nürtingen, Duitsland. Veel industrieën worstelen steeds meer om een balans te vinden tussen continuïteit en verandering. Externe druk, digitalisering, kunstmatige intelligentie en autonome productie zijn slechts enkele van de redenen hiervoor. Terwijl de wereld om ons heen steeds sneller en sneller verandert, willen veel mensen een versnelling hoger schakelen en stabiliteit vinden. Nu de digitale hype is vervaagd, analoog een wedergeboorte ervaart – draait het allemaal weer om 'offline'!

 

PrograMma

Impressie 2017

Invitation card UV Days

UV Expo

Sinds 2002 houden we nationale en internationale drukkers op de hoogte van het laatste nieuws en feiten over UV-technologie. Bezoekers uit de hele wereld gebruiken de UV-dagen als een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Het programma met presentaties in Duits en Engels, workshops en demonstraties wordt afgesloten met een gezamenlijke bijeenkomst in de UV Lounge.

 

UV Days exposanten 

Industriële partner

Samenwerking en mediapartner

Bezoekersinformatie

's Werelds grootste in-hous exhibition voor UV- en LED-technologie gaat de volgende ronde in: van 13 tot 16 mei 2019 zal het IST Metz-gebouw opnieuw het centrum van de UV-drukindustrie zijn.  IST Metz nodigt u voor de negende keer uit voor de uitwisseling van ervaringen en know how in de buurt van Stuttgart!

 

Lees hier meer over de UV-dagen.

 

Aankomst

Hotels & Shuttleservice

excursies Nürtingen

Bestel uw entreeticket

Registreer hier gratis