SAVE THE DATE

UV DAYS 13/05 to 16/05/2019

UV DAYS 2019 - Wordt nu een exposant!

'S Werelds grootste in-house exhibiton voor UV- en LED-technologie nadert de volgende ronde: van 13 tot 16 mei 2019 zal het pand van IST Metz opnieuw het middelpunt van de UV-drukindustrie zijn. IST Metz nodigt voor de negende keer uit voor de overdracht van knowhow en de uitwisseling van ervaringen in de buurt van Stuttgart!

 

Vanwege de grote vraag kunnen bedrijven en partners ons nu informeren over hun interesse als exposanten voor de UV-days 2019 op  uvdays@ist-uv.com.Omdat de exposantenruimte beperkt is, krijgen bedrijven en partners die al aan de UV-DAYS hebben deelgenomen, een voorkeursbehandeling.

DATUM

13. - 16. MAI 2019

GRATIS DEELNAME

HET EVENEMENT IS GRATIS. GRAAG ONLINE AANMELDEN.

TAAL

ENGELS EN DUITS

Review UV-DAYS 2017

Een speciaal kenmerk van de vorige  UV-DAYS was de voedselverpakking, die speciaal voor het evenement werd geproduceerd en afgedrukt met het oog op de lage migratie. Op de UV-DAYS waren niet alleen de verschillende foodtrucks, die dit jaar de maaltijden in voedselverpakkingen verzorgden, erg populair bij de gasten. Ook programma technisch waren en een aantal nieuwe dingen: een paneldiscussie onder leiding van het Duitse vakblad Deutscher Drucker en impulslezingen door FESPA-medeoprichter Frazer Chesterman vonden voor de eerste keer plaats. Daarnaast presenteerden we in samenwerking met de VSKE een nieuwe richtlijn voor het bedrukken van voedselveilige verpakkingen met UV-technologie.

 

Review UV DAYS 2017

PACKbag - the print job op de UV DAYS 2017

Voor het UV DAYS-evenement kwam IST METZ opnieuw met iets speciaals: de PACKbag. De PACKbag is een combinatie van een tas en verpakking die live werd geproduceerd en veredeld tijdens UV-DAGEN op onze eigen vellenoffsetpers, een Heidelberg Speedmaster CD 102-7 LX.. In lijn met het motto "Ready, Steady, Go!", Doet de vorm van de PACKbag denken aan het silhouet van een sportwagen en beschrijft tegelijkertijd de functionele curve van het nieuwe LEDcure high-performance LED-systeem, dat voor het eerst in deze printopdracht werd gebruikt.

Uuw aanspreekpartner:

Andreas Bosse

Marketing & Kommunikation
+49 7022 6002-758

UV DAYs exposanten

samenwerkingspartner

Mediapartners