UV Days 2021

ONTMOETINGSPLEK VOOR DE DRUKINDUSTRIE

UV-Pionier IST METZ zet al meer dan 40 jaar de norm in de grafische industrie. De bedrijvengroep biedt een breed portfolio van UV-lamp- en LED-systemen, warmelucht-infraroodsystemen, excimertechnologie en een eigen laboratorium.  De UV DAYS  staan al jaren garant voor vakkennis uit eerste hand, een gevarieerd programma, belangrijke contacten in de branche, bekroonde printproducten en een samenhangend concept.

 

In 2021vindt ’s werelds grootste show voor optische systemen “on air” plaats. Ons team zendt live uit vanuit een tv-studio en toont de nieuwste ontwikkelingen op het gebeid van UV-LED- en excimertechnologie- rechtstreeks naar uw scherm gestreamd. Ook in industriële toepassingen zijn de mogelijkheden van optische systemen bijna onbegrensd – of het  nu gaat om de bewerking  van hout, touch- displays en kunststof onderdelen op het gebied van conversie. Leer meer van onze toonaangevende partners en ontdek uw mogelijkheden.

 

PROGRAMMA OVERZICHT

Wil je het hele programma van de UV DAYS on air door scrollen? Hierbij het overzicht:

 

  • Livestreams met internationale sprekers
  • Lezingen en paneldiscussie in onze WEB-TV-Studio
  • Live web sessies
  • Presentatie van innovaties
55
Exposanten in 2019
1300
Bezoekers in 2019 uit
46
verschillende landen 2019
24
Live-drukdemonstraties in 2019
2000
m² tentoonstellingsoppervlak
21800
m² bedrijfsruimte

Review 2019

“Tradition meets modernity” was het motto van de negende jaarlijkse UV-DAYS die plaatsvonden in mei 2019 te Nurtingen. 

 

Beoordeling exposanten

 

Bestel uw entreeticket

UV Expo

Sinds 2002 houden we nationale en internationale drukkers op de hoogte van het laatste nieuws en feiten over UV-technologie. Bezoekers uit de hele wereld gebruiken de UV-dagen als een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Het programma met presentaties in Duits en Engels, workshops en demonstraties wordt afgesloten met een gezamenlijke bijeenkomst in de UV Lounge.