Optimaliseer de toegevoegde waarde van uw UV-installatie! Met het aftersales-serviceaanbod van IST METZ heeft u de toekomst in uw hand. Hier bieden wij u een reactieve en preventieve service aan waarmee u door optimalisering, modernisering en andere individuele maatregelen de toegevoegde waarde van uw optische systeem kunt verhogen. In welk toepassingsgebied u ook werkzaam bent, onze intensieve en individuele serviceaanbiedingen vormen altijd de basis van uw succes.

 

SERVICEAANBIEDINGEN VOOR DE KWALITEITSBEVEILIGING

Onze UV-, LED- en IR-installaties zijn uiterst productief en opdat dit ook lang zo blijft, bieden wij talrijke aanbiedingen die u helpen de productiviteit te behouden. Regelmatige controle- en onderhoudswerkzaamheden garanderen een permanent hoge productiekwaliteit.

 

Onze individuele serviceaanbiedingen garanderen een constant hoge machinebeschikbaarheid en een rendabele toepassing van de IST-installaties. Storingen en stilstandstijden van machines kunnen daardoor tot een minimum worden gereduceerd. De levensduur van uw installatie kan aanzienlijk worden verlengd

ASSIST prestaties en services (=onderhoudscontract)

Stel uit ons ASSIST-serviceaanbod uw individuele dienstverleningen samen. Kies tussen ASISST ON DEMAND, ASSIST ADVANCED, ASSIST PROFESSIONAL en ASSIST PREMIUM.

 

ASSIST - After Sales Service

 

Technische service

Bij storingen bieden zeer gekwalificeerde servicemonteurs in wereldwijd 9 vestigingen snel hulp ter plaatse. Preventieve maatregelen zoals onderhoud incl. controle van de actuele installatietoestand, tests van alle veiligheidstechnische inrichtingen, instellen van de bedieningsparameters of de preventieve vervanging van slijtonderdelen zijn bestanddeel van het serviceaanbod van IST METZ.

 

Service en montage

 

Ondersteuning van experts

Experts van de technische service zijn bij uw vragen per telefoon, mail of remote onderhoud beschikbaar en proberen via remote onderhoud steeds een directe en snelle probleemoplossing voor uw specifieke toepassing te vinden. Neem bij vragen contact met ons op!

 

Service en Montage

 

Nieuwe installatie en inbedrijfstelling

Een vakkundige in- en opbouw van alle installatiecomponenten en de controle van alle functies waarbij rekening wordt gehouden met de productieparameters zijn de voorwaarde voor de volledige installatiegarantie. Hetzelfde moet bij machineverhuizingen, het zog. used equipment, uitrusting achteraf of uitbreiding in acht worden genomen. IST-technici stellen de installaties op locatie in bedrijf en instrueren de klanten in de correcte omgang met de systemen.

 

Service en montage

Vervangende onderdelen

Door het gebruik van originele onderdelen kunnen stilstandstijden, die hoge kosten veroorzaken, worden geminimaliseerd. Onze IST-shop biedt „Eerste-Hulp“ op locatie. Sleutelcomponenten zoals UV-lampen, reflectoren, voorschakel- of meetapparaten worden in de eigen ondernemingsgroep vervaardigd. Voor de milieuvriendelijke afvalverwijdering van kwikzilverlampen bieden wij een vakkundige recycling van IST-lampen aan. Neem contact met ons op!

 

Vervangende onderdelen & IST-shop

 

UV-installaties modernisering en reparatie

De installaties van IST worden vaak meer dan 20 jaar toegepast. Indien nodig kan de installatie met componenten van de nieuwste software- en hardwaregeneratie worden uitgerust. Indien een storing optreedt, bieden wij een directe reparatieservice op locatie aan. Naast de ontstoring worden alle bedrijfsparameters gecontroleerd om verdere storingen of defecte onderdelen preventief uit te sluiten (Quick Check). Alternatief kunt u ons uw defecte installatie opsturen (reparatieopdracht).

 

Service en montage

 

Consulting

Het is de centrale taak van het UV technology center om kennis over te dragen rondom de UV-/LED- en IR-technologie en toepassingstechnische adviezen te geven m.b.t. alle vragen. Aanvullend onderwijzen technische scholingen installatiespecifieke kennis hoe men adequaat zelfstandig reageert in geval van storing. Neem contact met ons op!

 

Meer over het UV Technology Center