IST METZ biedt u talrijke aanbiedingen om u te ondersteunen bij het waarborgen van uw productiviteit. Ons ervaren servicepersoneel biedt een wereldwijd betrouwbare support en staat bij alle vragen over de UV-technologie voor u klaar.

 

Een overzicht van onze servicediensten

Circa 50 servicemonteurs ageren vanuit onze internationale service- en verkoopvestigingen waarbij zij worden ondersteund door de serviceafdeling in onze hoofdvestiging in Nürtingen. Onderhoud, reparaties of kalibraties kunnen daarbij direct bij u of als In-House-Service in de verschillende vestigingen worden uitgevoerd.

 

Meer over het UV Technology Center Meer over reserveonderdelen en accessoires

 

Nieuwe installatie en inbedrijfstelling

Een vakkundige in- en opbouw van alle installatiecomponenten en de controle van alle functies waarbij rekening wordt gehouden met de productieparameters zijn de voorwaarde voor de volledige installatiegarantie van UV-systemen. Inbedrijfstellingen kunnen afhankelijk van het industriële productieproces klantspecifiek worden gepland en moeten een snelle productiestart van de complete installatie mogelijk maken. Door IST opgeleide of gecertificeerde technici stellen de installatie ter plaatse in bedrijf en instrueren u over de juiste omgang met de systemen en de technologie, zodat u de mogelijkheid heeft storingen zonder tijdvertraging direct op te lossen.

 

Modernisering en reparatie van UV-installaties

Optische systemen van IST METZ beschikken over een zeer lange levensduur. Om de technische ontwikkeling in het dagelijkse productieproces te kunnen standhouden kunnen alle installaties van IST achteraf met componenten van de nieuwste software- en hardware-generatie worden uitgerust. Bij storingen bieden wij directe reparatieservice op locatie: in het kader van de Quick Check worden alle bedrijfsparameters gecontroleerd om verdere storingen of defecte onderdelen preventief uit te sluiten. De IST-Shop garandeert de verzorging van alle installatiespecifieke originele vervangende onderdelen direct bij de klant. Als alternatief kunt u ons uw defecte aggregaten in het kader van een reparatieopdracht toesturen. Neem hiervoor contact op met ons serviceteam.

 

In goede handen met het serviceteam van IST Benelux

  • Korte reactietijden dankzij wereldwijde beschikbaarheid
  • Korte en vakkundige installatie en scholing van de gebruikers voor een correct gebruik van de installatie
  • Volledige garantie bij IST-inbedrijfstelling van uw systemen, die door optionele onderhoudscontracten kan worden verlengd
  • Individuele technische wensen van de klant of verbeteringen van het proces zijn op ieder moment aanpasbaar
  • Controle, onderhoud en reparatie van alle veiligheidsrelevante componenten in combinatie met de productie-installatie
  • Directe beschikbaarheid van originele vervangende onderdelen en toebehoren in geval van storing
  • Remote ondersteuning om uw productieveiligheid te waarborgen

Uw contact met de klantenservice van IST METZ

Onze servicediensten vormen de basis voor een hoog prestatievermogen van de installatie over de gehele levensduur. Heeft u vragen over uw UV-installatie of de UV-technologie? Of het nu over de bediening, vervangende onderdelen of onderhoud gaat, onze servicemonteurs helpen u altijd graag verder.

Service-Hotline: +49 70 22 – 6002-87

Onze servicemonteurs zijn beschikbaar voor uw onderhoudswerkzaamheden, telefonische probleemoplossingen en wereldwijde servicetoepassingen. U bereikt ons van maandag tot vrijdag van 7:00 tot 22:00 uur en zaterdags van 8:00 -14.00 uur.