STERITUBE (Esterilización del aire)

SCHONE LUCHT MAAKT HET VERSCHIL

De SARS- en grieppandemieën van het afgelopen decennium hebben aan de hele wereld aangetoond dat een medisch probleem vanuit de lucht een aanzienlijke sociale en economische impact kan hebben.

 

Het belang van IAQ (Indoor Air Quality)- of met andere woorden de mogelijkheid om pathogene stoffen door de lucht te transporteren, werd algemeen bekend bij het publiek en de autoriteiten.

 

Meer over LUCHT STERILISATIE

 

UVPE (ULTRA VIOLET PATHOGEN ELIMINATION)

De lucht wordt door het UVPE-veld geleid. Het DNA van het micro-organisme wordt geblokkeerd (blokkering van thymine), waardoor toekomstige celdeling wordt voorkomen en het micro-organisme onschadelijk wordt gemaakt (medisch niet meer besmettelijk, industrieel: geen productbederf meer).

 

SCHONE LUCHT IN DE GEZONDHEIDSZORG

Het toegenomen aantal nosocomiale infecties als gevolg van falende (lucht) hygiëne ((Lidewll et al), de verhoogde dreiging van pandemieën als gevolg van de geïntensiveerde veterinaire industrie en globalisering (Osterhaus et al) en de verhoogde microbiologische resistentie tegen antibiotica, dwingen medisch personeel en medewerkers om meer na te denken over preventie in plaats van curatie.

 

Het belang van lucht- of met andere woorden de mogelijkheid om pathogene stoffen door de lucht te transporteren, werd steeds belangrijker op de agenda van de WHO.

 

Download Flyer

 

SCHONE LUCHT IN INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN

De voedingsindustrie is buitengewoon creatief, maar nieuwe fundamentele trends zullen haar toekomst vormgeven door middel van consumenten die een absolute transparantie eisen. Geen compromis op het gebied van gezondheidsbeveiliging, de ontwikkeling van toekomstige schone etiketten en consumenten die beter zijn opgeleid en open staan voor natuurlijker voedsel.

 

Het belang van luchtkwaliteit in de voedingsindustrie wordt vaak onderschat. Een Steritube zuivert de lucht in een productiefaciliteit en bevrijdt deze van schimmels, sporen en bacteriën. De lucht kan de producten niet meer verontreinigen.

 

Download Flyer