UV Hot Swap Technologie

Het nieuwe Hot Swap concept voor LAMPcure en LEDcure systemen van IST Metz staat gebruikers op ieder moment de wissel tussen beide technologieën toe. LED-UV-technologie zal zich vroeger of later op de druksector doorzetten. Met het nieuwe Hot Swap concept hebben gebruikers de mogelijkheid om op korte termijn en op ieder moment over te stappen van de beproefde UV-technologie op de nieuwe LED-technologie (of omgekeerd).

 

DOWNLOAD UV Hot Swap Flyer

ALLE VOORDELEN EEN SNEL OVERZICHT

EFFICIËNTIE MET HART EN VERSTAND

Ombouw op LED-UV

Het Hot Swap concept maakt de latere ombouw op LED-UV mogelijk. Hiervoor wordt de buitenste behuizing op zijn plaats in de machine gelaten. Het LAMPcure aggregaat wordt door een LEDcure systeem vervangen dat als inschuifmodule is geconcipieerd. Het contact met de voedingsaansluitingen wordt daarbij automatisch gemaakt.

Koeling

Verkrijgbaar voor lucht- of watergekoelde systemen.

ELC-X serie

Zowel de energievoorziening als ook de sturing oriënteren zich bij het Hot Swap concept van IST METZ aan de standaarduitrusting. Het stapelconcept binnen de bekende ELC-X-serie is bestemd voor de voeding. Deze voorschakelapparaten zijn zowel bij LAMPcure als ook LEDcure standaard.

Integreerbaar in gebruikelijke machinesystemen

Ondernemingen die investeringen in nieuwe druktechniek plannen, bevinden zich in een dilemma. Als zij voor conventionele UV-aggregaten kiezen, kunnen zij vertrouwen op jarenlang beproefde techniek. Zij missen daardoor echter eventueel de kans om op het juiste tijdstip van de voordelen van de LED-techniek te profiteren. Gebruikers die te vroeg op de nieuwe procedure omschakelen, lopen echter gevaar om leergeld te betalen tot de hele omgeving zover is ontwikkeld dat een rendabele toepassing van de LED-UV-aggregaten mogelijk is. Met het nieuwe Hot Swap concept hebben de gebruikers in gelijke mate de beschikking over beide opties – standaard-UV-uitharding en LED-UV. De UV-installaties kunnen in alle modellen van bekende machinefabrikanten worden geïntegreerd.

Energie-efficiënte techniek

Energie-efficiënte techniek met het potentiaal om energie te sparen door directe paraatheid zonder opstarttijd, uitschakeloptie bij productieonderbrekingen, aanpassing van de LED-lamp aan de productiebreedte en een groot regelbereik van het lampvermogen.

Milieuvriendelijk

De diodes bevatten geen kwikzilver, produceren geen ozon en emitteren alleen UVA-licht.

Lange levensduur

Lange levensduur van de UV-LED' s conform de verwachting meer dan 20.000 uren.
Uuw aanspreekpartner:

Gerard Brieko

IST Benelux B.V.
+31 5550 500 14