Coating en verlijming

UV systemen van IST METZ worden gebruikt voor verschillen de breedtes in 2D en 3D. De oppervlaktebehandeling van driedimensionale objecten, stelt bijzondere eisen aan de technologie van het UV systeem. Wij bieden een aantal gevarieerde oplossingen aan voor de verschillende eisen, waar aan de UV lak moet voldoen - zelfs op warmte gevoelige materialen.

 

Kunststof

Met de van producten van de IST METZ groep kunt u kunststoffen lakken, verlijmen en metalliseren. Toepassingvoorbeelden zijn delen in automobiel interieur en automobiel exterieur, huishoudelijke apparate, displays, kleine cosmetische delen, medisch tape en PVC vloeren.

 

Meer te Kunststof

 

Metalen

Voor het coaten van metaal bieden wij luchtgekoelde UV systemen, die oplosmiddel houdende of oplosmiddelvrije UV lakken uitharden. De UV lak beschermt daarbij de gecoate delen en in het bijzonder tegen corrosie. De UV technologie biedt zich ook aan voor geometrische gecompliceerde objecten, die regelmatig voorkomen in de automobiel industrie.

 

Meer te Metalen

Overige materialen

Systemen van IST METZ worden ook ingezet bij het uitharden van coatings van vele andere materialen, zoals glas, steen, koolstofvezel, glasvezel of hout. Wij leveren UV systemen met een lampen lengte tot 2,30 m. Graag adviseren wij u met betrekking tot het coaten van uw speciale materialen.