Druk

Geen dag zonder UV - 's morgens de shampoofles in de douche, 's middags een mailing in de brievenbus 's avonds een chocoladedoos op tafel. Elke dag komen er op de gehele wereld mensen met ontelbare UV-bedrukte of -gelakte producten in aanraking. Onbewust maakt UV onze oude dag levendiger, mooier en diverser. In de grafische industrie worden UV-inbouweenheden of mobiele installaties voor drukmachines van elk formaat ingezet.

 

Vellenoffset

In UV-vellenoffset worden bijvoorbeeld verpakkingen, jaarverslagen, hoogwaardige folders, mailings, stickers en etiketten, inmould-labels, waardepapieren, bankbiljetten, creditcards, telefoonkaarten, ID-kaarten, bloemstekers en raamdecoraties geproduceerd.

 

Meer over Vellenoffset

Rotatieoffset

In UV-vellenoffset worden bijvoorbeeld formulieren, mailings, cheques, loten, etiketten, verpakkingen, kranten en supplementen geproduceerd. Substraten zijn onbehandeld papier, gecoat papier, NCR-papier, thermisch papier, samenstellingen en papier met aluminiumlaminaa.

 

Meer over Rotatieoffset

Narrow web

Toepassingen in narrow web zijn bijvoorbeeld reclame- en prijsetiketten voor cosmetische producten, medische producten, chemische producten of levensmiddelen, etiketten voor de farmaceutische industrie, de handel of de kantoortoepassingen, hersluitbare etiketten en scheuretiketten evenals holografische etiketten. Substraten zijn papieren etiketten, zelfklevende kunststof etiketten en monofolie voor inmould-, wraparound- en shrinksleeve-etiketten.

 

Meer over Narrow Web

Wide Web

Toepassingen in wide web zijn prioritaire verpakkingen. Bedrukt worden film, folie, laminaat, karton en aluminium.

 

Meer over Wide Web

Blikdruk

In Blikdruk worden blikverpakkingen als blikjes of pakken, flesdoppen en schroefdoppen geproduceerd. Bedrukt worden staalplaat en aluminiumplaat.

 

Meer over Blikdruk

Krantendruk

UV droogsystemen zijn ook beschikbaar voor de krantendrukpersen. De punten waar men rekening mee dient te houden bij de beslissing om over te stappen naar UV en de uitrusting die nodig is voor succes, wordt hier verder toegelicht.